- Nasi Goreng duk-duk, yang lewat tiap jam 10 malem di Komplex Mulyosari atau serupa.
- Tahu Campur Kikil kaki lima di Alun-alun Probolinggo, biasanya dicampur pentol bakso gede ama pake sambel yang pedes sampe bibir domble!
- Kepiting atau cumi-cuni masak pedes ála Tukang Sari Laut emperan jalan (mana aja)
- Mie Pangsit kelilingan, plus gorengannya sak karung dan pake sambel juga sak ember!
- Nasi Padang, terutama sambel ijo ama gulai daun singkongnya.. khas banget!
- sus had this to say:
wah makanan berat-berat kabeh rek... gak ada sing seneng jajanan tah ibuk-ibuk iki :D
- imoet had this to say:
kepitingmu nggarai aku ngiler yunnnn
hehehe palen palen...jenenge ae makanan yg harus dimakan sebelum mati. nek atek mati lapo makanan ringan? sekalian sing abot pok o :p- had this to say:
weeeehhhh..acara makan memakan nih, nek nang blauran ono soto ambengan tetapi ojo lali lontong balap bikin keringetan nek kakean sambel.
Mangan semanggi ojo nang pinggir dalan engkok ketubruk becak. hehe..he...